Project Baarn Amalialaan

Voor Bouwbedrijf van de Hengel en JeeGee Vastgoed geïsoleerd casco door MBS geplaatst in zeer korte tijd.

Hilvarenbeek

Prefab zwembad

Prefab zwembad

In Hilvarenbeek realiseert MBS Cascobouw het nieuwe zwembad De Roodloop. In opdracht van Bouwbedrijf Pellikaan verzorgt MBS Cascobouw de volledige engineering,.. Meer lezen »

Nijkerk

Prefab zwembad

Prefab zwembad

In Nijkerk realiseert MBS Cascobouw het nieuwe zwembad Spoorkamp. In opdracht van Aannemingsbedrijf Draisma uit Apeldoorn verzorgt MBS Cascobouw de.. Meer lezen »

Heerhugowaard

Appartementen De Draai

Appartementen De Draai

In opdracht van De Geus Bouw realiseert MBS Cascobouw het prefab betoncasco van appartementencomplex De Draai in Heerhugowaard.

Purmerend

MFSA Purmerend

MFSA Purmerend

In opdracht van Vaessen Bouw verzorgt MBS Cascobouw de engineering, productie en montage van het prefab betoncasco voor MFSA Purmerend. Het.. Meer lezen »

Woningen Houthaven Pier 2

In opdracht van Waal Bouw realiseert MBS Cascobouw het betoncasco van 62 woningen binnen nieuwbouwproject Houthaven Pier 2 in Amsterdam. De.. Meer lezen »

Sportpark Nieuw Tijenraan

In opdracht van Vaessen Bouw verzorgt MBS Cascobouw de engineering, productie en montage van het prefab betoncasco voor sportpark Nieuw.. Meer lezen »

Topsportcentrum De Koog

In 2015 heeft MBS Cascobouw het casco van topsportcentrum De Koog in Zaanstad gerealiseerd.

Hoofddorp

Casco Portale

Casco Portale

In opdracht van IBB Kondor verzorgt MBS Cascobouw de engineering en levering van het prefab beton voor de nieuwbouw van.. Meer lezen »

Nieuwbouw station TenneT

Voor TenneT verzorgt MBS Cascobouw de nieuwbouw van een 220 kV station in Weiwerd.

Zutphen

Prefab zwembad

Prefab zwembad

In opdracht van Vaessen Bouw heeft MBS Cascobouw in Zutphen een prefab zwembad gerealiseerd.

Rijnsaterwoude

Zoutloods

Zoutloods

In Rijnsaterwoude is door MBS Cascobouw het casco gerealiseerd voor een zoutloods voor provincie Zuid-Holland.

Zoetermeer

Kerkgebouw

Kerkgebouw

In drie dagen tijd heeft MBS Cascbouw het casco van een nieuw kerkgebouw in Zoetermeer gebouwd.

Businesspark Ypenburg

Het project Businesspark Van Deelen Ypenburg bestaat uit de nieuwbouw van vijf verschillende kantoorvilla’s waarvoor MBS Cascobouw de betoncasco’s heeft.. Meer lezen »

Prefab zwembad sportcentrum

Voor de nieuwbouw van sportcentrum Helsdingen in Vianen heeft MBS Cascobouw het prefab zwembad gerealiseerd. Doorgaans wordt hiervoor een kuil.. Meer lezen »

Velsen-Zuid

Prefab trafohuisjes

Prefab trafohuisjes

Op de Velsertunnel in Velsen-Zuid heeft MBS Cascobouw vier prefab trafohuisjes geplaatst, compleet met een kelder eronder.

Cascowanden kantoorpand

Voor Van Halteren Infra te Bunschoten heeft MBS Cascobouw cascowanden van tien meter hoog geplaatst voor het nieuwe kantoorpand.

Van der Valk Hotel

MBS Cascobouw heeft het betoncasco voor het Van der Valk Hotel Uden Veghel geleverd. Het hotel bestaat uit 110 kamers.. Meer lezen »

Casco beton bedrijfspand

In opdracht van WEBA Bouwmaterialen heeft MBS Cascobouw het betoncasco voor de nieuwe vestiging van installatiebedrijf Unica in Oosterhout gebouwd.

Massieve betonwanden

In opdracht van De Meeuw Bouwsystemen heeft MBS Cascobouw een geluidswerende sporthal/theater gebouwd. Massieve betonwanden van 30 centimeter dik zijn.. Meer lezen »

Beverwijk

Stadhuis

Stadhuis

In opdracht van Dura Vermeer heeft MBS Cascobouw het betoncasco voor het markante gebouw aan het Stationsplein in Beverwijk gerealiseerd… Meer lezen »

Hoofddorp

Sonion Hoofddorp

Sonion Hoofddorp

Cepezed ontwerpt een nieuw kantoor voor Sonion, een mondiaal vooraanstaand ontwerper van oplossingen en miniatuurcomponenten voor hoortoestellen en geavanceerde akoestiek… Meer lezen »

Krimpen aan den IJssel

Casco Krimpenerwaard college

Casco Krimpenerwaard college

In Krimpen aan den IJssel heeft MBS Cascobouw in opdracht van Moeskops Bouwbedrijf het casco geleverd voor het Krimpenerwaard College.

Heerhugowaard

Compleet casco

Compleet casco

Voor J.M. Deurwaarder Kleinbouw uit Warmenhuizen heeft MBS Cascobouw het complete casco geplaatst voor Pauw Recreatie te Heerhugowaard.

Prefab beton sportcentrum

Voor Pellikaan heeft MBS Cascobouw het prefab beton voor het sportcentrum in Papendrecht geleverd. Meer informatie en foto’s van dit project.. Meer lezen »

Nieuw kantoorgebouw kazerneterrein

In opdracht van Moeskops Bouwbedrijf heeft MBS Cascobouw het prefab betoncasco voor het nieuwe kantoorgebouw/legeringsgebouw van het Commando DienstenCentra van.. Meer lezen »

Zwaag

Casco Lidl

Casco Lidl

Voor De Geus Bouw heeft MBS Cascobouw het casco voor de Lidl te Zwaag gemaakt.

Kelder met prefab balken

In Wassenaar heeft MBS Cascobouw in korte tijd een achthoekige kelder met omliggende kelderbalken opgeleverd.

Sliedrecht

Nieuwbouw kerk

Nieuwbouw kerk

In Sliedrecht is in vijf werkdagen een kerk met toren gebouwd. Het prefab maatwerk is door MultiBeton Vianen geproduceerd en door.. Meer lezen »

Elementbouw kantoor

MBS Cascobouw heeft het casco van een kantoorgebouw in Soest verzorgd. De elementbouw zoals hier is toegepast, is ook voor de.. Meer lezen »

Casco Hogeschool Utrecht

In Amersfoort is een vestiging van de Hogeschool Utrecht gebouwd door Vannel Bouw. MBS Cascobouw heeft het betoncasco verzorgd. MultiBeton Vianen.. Meer lezen »

Casco Goese Lyceum

MBS Cascobouw heeft de engineering, productie en montage voor het complete betoncasco voor het opvallende Goese Lyceum verzorgd. Klik op.. Meer lezen »

Parkeerkelder en casco AFAS

Voor AFAS in Leusden heeft MBS Cascobouw samen met MBS Kelderbouw een parkeerkelder-souterrain van 3000 m² met vier bouwlagen casco.. Meer lezen »

Casco Fioretti College

MBS Cascobouw heeft het Fioretti College te Hillegom gebouwd.

Casco en Kelder Elst

In Elst heeft MBS Cascobouw samen met MBS Kelderbouw een kelder met casco geplaatst.

IJmuiden

Trafostation

Trafostation

In IJmuiden heeft MBS Cascobouw een trafostation van 10 meter hoog uit prefab elementen gebouwd. Het bouwtraject is omgeven met strenge.. Meer lezen »

Nieuwbouw Brede School

MBS Cascobouw heeft het casco geleverd voor de nieuwbouw van de Brede School in Diemen.

Nieuwbouw Sterrenschool

In opdracht van SMT Bouw heeft MBS Cascobouw de Sterrenschool te Almere geleverd en geplaatst.

Nieuwbouw Brede School

De Brede School aan de Duurstedelaan in Utrecht is ontworpen door VVKH architecten. Het complex bestaat uit vier gebouwen met.. Meer lezen »

Nieuwbouw HagaZiekenhuis

MBS Cascobouw heeft de engineering, productie, levering en montage van het complete betoncasco van de nieuwbouw van het HagaZiekenhuis in.. Meer lezen »